De ce LH&EC

Cu o experienta de peste 16 ani, grupul de firme Mega Auto – ATI Motors Holding activeaza cu succes pe piata serviciilor auto din Iasi, avand 3 puncte de lucru. 


Luxury Hybrid&Electric Cars, brand al grupului Mega Auto – ATI Motors Holding, cu un parcurs de peste 6 ani in comercializarea autoturismelor prietenoase cu mediul, continua sa ofere romanilor sansa de a beneficia de noile tehnologii hibrid, hibrid plug-in si electrice, prin afilierea la marii retaileri auto internationali, punand la dispozitia clientilor stocuri cu livrare imediata, la preturi corecte, un mix de marci si modele cu niveluri de echipare in premiera. Luxury Hybrid&Electric Cars a devenit deja dealer auto multi-brand pentru tehnologiile viitorului, sloganul nostru fiind “The mobility of the future”. 

 

Domeniul auto se va schimba radical in urmatoarea perioada atat la nivel de produse, cat si la nivel legislativ. Producatorii nu mai au dreptul sa tina clientii captivi si trebuie sa ofere acces facil la produse si servicii. Grupul Mega Auto – ATI Motors Holding doreste sa fie in continuare deschizator de drumuri, sa inoveze intr-un domeniu cu o dinamica surprinzatoare, si, prin acest nou concept, isi propune sa ramana prima optiune cand clientii aleg mobilitatea. 


Din 2012, 95% din vanzarile de autovehicule hybride de lux din Iasi au foste realizate prin Luxury Hybrid Cars in inima orasului- Palas, fapt ce confirma ca suntem primii care avem experienta si expertiza necesara in a propune clientilor tehnologii inovative. 


Obiceiul si mediul de cumparare al clientului sunt in continua schimbare, ceea ce ne provoaca si pe noi sa venim in intampinarea asteptarilor clientilor nostri prin implementarea unor noi metode si instrumente online. 


Viziunea noastra a fost mereu aceea de a deveni cea mai apreciata companie auto, pentru produsele si seviciile oferite, indiferent de zona in care ne desfasuram activitatea. Valorile pe care ne bazam activitatea sunt: respectul pentru oameni, corectitudinea si transparenta.