Avantaje


Primul

Primul showroom din Romania dedicat tehnologiei hybrid, 2012.

Primul

Primul showroom din Romania dedicat tehnologiei hybrid & electric, 2018

95% hybrid

Din 2012, 95% din vanzarile de autovehicule hybrid din Iasi au fost realizate prin Luxury Hybrid Cars in inima orasului, la Palas

Echipa

Echipa de management si vanzari detine experienta si expertiza necesare spre a propune clientilor tehnologii inovative. Informatii obtinute prin absolvirea a foarte multor cursuri nationale si internationale

Ospitalitate

Ne tratam clientii ca pe niste oaspeti si nu ca pe niste oportunitati, avand statutul de nume si nu de numar.

Preturi

Vom oferi cele mai corecte preturi din industria auto locala

Diversitate

Vom oferi cea mai variata gama de marci si modele inovative disponibile intr-un showroom

Raza extinsa

Autovehicolul dumneavoastra poate fi livrat gratuit pe o raza de 150 km aferenta showroom LH& EC. In situatia de extindere a razei de livrare, echipa noastra va realiza un tarif preferential pentru livrare premium la domiciliul dumeavoastra sau birou.

Premium

Echipa de vanzari va livra autovehicolul dvs in conditii premium, asemeni unui eveniment de 5 stele

Concierge

Asiguram servicii de cea mai inalta calitate catre fiecare client ce detine un autovehicol din marcile premium si lux comercializate de catre showroom-ul nostru.

Serviciul premium se aplica pentru reviziile, reparatiile de mecanica, schimburi de anvelope realizat in cadrul service-ului multimarca Mega Auto, DN 28 Iasi- TG. Frumos, km 10.

Express Service

Service multimarca cu o echipa ce detine experienta si know how-ul ce a permis sa fim premiati ca cel mai bun service in 2011 si 2015 din Romania, din reteaua Toyota (distinctia Ichiban acordat la nivel European)