Despre noi

Cu o experiență de peste 17 ani, grupul de firme Mega Auto – ATI Motors Holding activează cu succes pe piața serviciilor auto din Iași, avand 4 puncte de lucru. 


Luxury Hybrid & Electric Cars, brand al grupului Mega Auto – ATI Motors Holding, cu un parcurs de peste 8 ani în comercializarea autoturismelor prietenoase cu mediul, continuă să ofere românilor șansa de a beneficia de noile tehnologii Hibrid, Hibrid Plug-In și electrice, prin afilierea la marii retaileri auto internaționali, punând la dispoziția clienților stocuri cu livrare imediată, la prețuri corecte, un mix de mărci și modele cu niveluri de echipare premium. Luxury Hybrid & Electric Cars a devenit deja dealer auto multi-brand pentru tehnologiile viitorului, sloganul nostru fiind “The mobility of the future”. 

 

Domeniul auto se va schimba radical în următoarea perioadă atât la nivel de produse, cât și la nivel legislativ. Grupul Mega Auto – ATI Motors Holding dorește să fie în continuare deschizător de drumuri, să inoveze într-un domeniu cu o dinamică surprinzătoare și prin acest nou concept, își propune să rămână prima opțiune atunci când clienții aleg mobilitatea. 


Din 2012, 95% din vănzările de autovehicule hibride de lux din Iași au fost realizate de Luxury Hybrid & Electric Cars în inima orașului- Palas, fapt ce confirmă că suntem primii care avem experiența și expertiza necesară în a propune clienților tehnologii inovative. 


Obiceiul și mediul de cumparare al clientului sunt în continuă schimbare, ceea ce ne provoacă și pe noi să venim în întâmpinarea clienților noștri prin implementarea unor noi metode și instrumente online. 


Viziunea noastră a fost mereu aceea de a deveni cea mai apreciată companie auto, pentru produsele și seviciile oferite, indiferent de zona în care ne desfășurăm activitatea. Valorile pe care ne bazam activitatea sunt: respectul pentru oameni, corectitudinea și transparența.