GARANTII

Autoturismele comercializate de catre LH&EC beneficiaza de garantia producatorului la nivel european.

Garantia Lexus

Garantia standard
Acopera 3 ani sau 100.000 km ( oricare dintre acestea survine mai intai ). Nu exista limita de kilometri in primul an.

Garantia Toyota

Garantia standard

Acopera 3 ani sau 100.000 km ( oricare dintre acestea survine mai intai ). Nu exista limita de kilometri in primul an.

Garantia Tesla

Garantia standard

Autoturismul dumneavoastra este protejat de "Garantia standard pentru un vehicul nou" timp de 4 ani sau 80.000 km, oricare survine prima. Bateria si unitatea de comanda sunt acoperite pentru o perioada de:

- Vehicule cu baterie standard - 8 ani sau 160.000 km, in functie de care dintre acestea survine prima, cu o capacitate minima de retinere de 70% a bateriei in perioada de garantie.
- Vehicule cu baterie de lunga durata - 8 ani sau 160.000 km, in functie de care dintre acestea survine prima, cu o capacitate minima de retinere de 70% a bateriei in perioada de garantie.

Garantiile acopera repararea sau inlocuirea necesare pentru corectarea defectelor materialelor sau a oricarei piese fabricate sau furnizate de Tesla care apar in conditii normale de utilizare in perioada de acoperire.

 

Garantia Bentley

Fiecare autovehicul nou Bentley si fiecare componenta sau ansamblu inlocuitor fabricat sau furnizat de acesta este garantat de Bentley Motors Limited ("Compania") ca fiind lipsit de defecte de material sau de manopera in conditii normale de utilizare si de service.
Perioada de garantie pentru o masina noua este de trei ani, fara limitare a kilometrajului si incepe la data livrarii primului proprietar.
Garantia furnizarii teritoriale se bazeaza geografic pe acoperirea regionala in vederea distributiei a retelei de distribuitori globali. Regiunile sunt definite dupa cum urmeaza:

• Europa – Aceasta include toate tarile europene, precum si Regatul Unit si Rusia.
• China – Aceasta include China, precum si Hong Kong si Macao
• America – Aceasta include America de Nord si de Sud, precum si Canada
• Orientul Mijlociu – Aceasta include tarile din Orientul Mijlociu si include, de asemenea, India si
Africa de Sud
• Asia Pacific – Aceasta include tarile din Asia Pacific si include Australasia si Noua Zeelanda
• Japonia & Korea

 

Garantia Porsche

Garantia aprobata de Porsche acopera toate componentele Porsche si ofera acelasi nivel de service ca si noua noastra garantie pentru masina. In principiu, Garantia aprobata de Porsche acopera o perioada de cel putin 12 luni si poate, desigur, sa fie extinsa, cu conditia ca masina dvs. Porsche sa nu aiba mai mult de 9 ani si sa fi circulat mai putin de 200.000 km / 125.000 mile. Deci, asiguram Porsche-ul dvs. pana la 10 ani si, daca autovehiculul dvs. are mai putin de 8 ani, puteti alege o perioada de garantie de 24 de luni.