De ce Luxury Hybrid & Electric Cars?

Carry on together!


Dupa cei 15 ani de excelenta in vanzari si service auto, prin experienta dobandita, precum si dupa schimbarile legislative la nivel european atat pentru producatorii auto cat si pentru consumatori, anticipand evolutia pietei auto, am hotarat sa fim primii care deschidem calea catre accesul facil pentru consumatori la stocurile producatorilor. 


Noile norme de poluare impuse producatorilor auto dupa 1 septembrie 2018, WLTP, ofera consumatorului informatii veridice despre consumul de carburant si poluarea reala. Eliminarea obligativitatii pentru servisarea masinilor in retelele autorizate doar de catre producator si vanzarea online vor aduce un real avantaj clientului final, deschizand competitivitatea la nivel european.


Comisia Europeana: Producatorii auto nu mai au voie sa ceara repararea masinilor aflate in garantie doar in service-urile pe care le agreeaza.
"Noul cadru legislativ va aduce beneficii tangibile populatiei prin reducerea cheltuielilor cu reparatiile si intretinerea, care au o pondere importanta in cheltuielile cerute de o masina pe perioada duratei de folosinta. Noul cadru legal va diminua, de asemenea, cheltuielile de distributie, inlaturand regulile restrictive", a declarat Vicepresedintele CE si Comisarul pentru Concurenta, Joaquin ALMUNIA.


Cu siguranta, in viitor, clientii vor alege doar calitatea serviciilor, pretul corect si disponibilitatea rapida.
Mega Auto isi asteapta clientii in continuare la service- ul de pe DN 28, Iasi-Tg. Frumos, km. 10. Avem toate autorizarile necesare emise de RAR pentru service multi- brand. Lucram doar cu piese de origine, garantia masinilor fiind pastrata, iar producatorul este obligat sa ofere garantie produselor comercializate. Brandurile pe care ne axam sunt: Toyota, Lexus, Skoda, Volkswagen, Audi, Porsche, Bentley, Jaguar si Tesla.


Din 2012, 95% din vanzarile de autovehicule hybrid din Iasi au fost realizate prin Luxury Hybrid Cars in inima orasului, la Palas, fapt ce confirma ca suntem primii care avem experienta si expertiza necesare spre a propune clientilor tehnologii inovative.


Ne-am dezvoltat impreuna, continuam impreuna spre mobilitate cu zero emisii!