POLITICA DE CONFIDETIALITATE SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Prezenta politica de confidentialitate („Politica“) descrie modul in care Mega Auto  („Mega Auto“, „noi“, „nostru“ sau „noastre“) utilizeaza si divulga informatiile colectate cu privire la dumneavoastra („informatiile cu caracter personal“) cand vizitati acest website („website-ul“) sau cand colaboram contractual (fie in materie comerciala sau in materia angajarii) sau ne contactati utilizand datele disponibile sau cand comandati, achizitionati sau folositi produsele si serviciile oferite de noi sau de distribuitorii nostri autorizati. De asemenea, politica subliniaza modul in care noi utilizam informatiile cu caracter personal pe care le colectam la verificarea sau repararea vehiculul dumneavoastra.


In unele situatii bine determinate, institutiile financiara nebancara cu care colaboram („IFN“) pot colecta informatiile cu caracter personal. In acelasi timp, prezenta politica explica, in termeni generici, modul in care IFN va utiliza respectivele informatii. 


Website-ul va poate facilita achizitia sau solicitarea de oferte la produse si servicii, cum ar fi asigurari, achizitie in leasing a vehiculelor, inchiriere sau accesorii. Unele din aceste produse si/sau servicii sunt furnizate de partenerii Mega Auto care vor colecta de la dumneavoastra informatii suplimentare cu caracter personal pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra. Partenerii nostri vor utiliza informatiile cu caracter personal colectate in conformitate cu descrierea din declaratiile lor privind confidentialitatea sau dupa cum explica la momentul in care le furnizati informatiile cu caracter personal.

 

Website-ul si dealerii nostri va pot facilita achizitia sau solicitarea de oferte la produse si servicii, cum ar fi asigurari, achizitie in leasing a vehiculelor, inchiriere sau accesorii. Unele din aceste produse si/sau servicii sunt furnizate de partenerii Mega Auto care vor colecta de la dumneavoastra informatii suplimentare cu caracter personal pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra. Partenerii nostri vor utiliza informatiile cu caracter personal colectate in conformitate cu descrierea din declaratiile lor privind confidentialitatea sau dupa cum explica la momentul in care le furnizati informatiile cu caracter personal, in conformitate cu legea aplicabila. 

 

In plus la prezenta politica, unele din produsele si serviciile Mega Auto (inclusiv unele din aplicatiile Mega Auto) dispun de propriile politici de confidentialitate care descriu mai detaliat modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt utilizate intr-un anumit context. De asemenea, puteti afla mai multe despre ce informatii sunt colectate si utilizate de vehiculul dumneavoastra, consultand manualul proprietarului sau aplicatia care il insoteste (unde este cazul).

 

Cui divulgati datele dumneavoastra cu caracter personal 

 

Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi divulgate:
•    companiilor sau altor organizatii pe care noi le-am contractat sa furnizeze servicii in numele nostru, cum ar fi companii de gazduire website-uri, furnizori de servicii de transmitere e-mailuri, furnizori de analize, servicii de gazduire evenimente si furnizori ai tehnologiei informationale, cu respectarea temeiurilor legale, contractuale sau a intereselor legitime si/sau vitale;
•    companiilor sau altor organizatii la care ne-ati solicitat sau ati convenit ca noi sa le furnizam datele dumneavoastra cu caracter personal;
•    dealerilor sau partenerilor nostri, in cazul in care acest lucru este necesar pentru a va furniza un serviciu sau un produs;
•    consultantilor profesionisti;
•    oricarei institutii, instante, organism de reglementare, autoritate guvernamentala sau terta parte, in cazul in care legislatia in vigoare ne obliga sau consideram ca acest lucru este necesar pentru respectarea unei obligatii legale sau de reglementare sau pentru un alt mod de a proteja drepturile dumneavoastra, drepturile oricarei terte parti sau siguranta oricarei persoane sau intre vederea detectarii, prevenirii sau rezolvarii in alt mod a problemelor de frauda, securitate sau siguranta, etc. 
•    oricarei terte parti care achizitioneaza sau careia noi ii transferam integral sau in mare activele si activitatea noastra. Daca are loc o astfel de vanzare sau un astfel de transfer, noi vom depune toate eforturile rezonabile in incercarea de a ne asigura ca entitatea careia ii transferam datele dumneavoastra cu caracter personal le utilizeaza intr-un mod concordant cu prezenta politica.


De asemenea, Mega Auto poate transfera datele cu caracter personal catre alte companii din cadrul Mega Auto – ATI Motors Holding de la nivel mondial, precum si catre furnizorii de servicii ai acestora. Cand transferam datele dumneavoastra cu caracter personal, ne vom asigura ca acestea sunt utilizate in scopuri compatibile cu cele descrise in prezenta politica.


Transferarea la nivel international a datelor cu caracter personal


Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi tratate in conformitate cu legislatia aplicabila in Romania in materie de protectie a datelor si pot fi transferate in afara Uniunii Europene (“UE”) si Spatiul Economic European („SEE“), precum si in state din afara SEE (inclusiv in SUA, India). Cand transferam datele dumneavoastra cu caracter personal in afara SEE vom institui sisteme de protectie adecvate in conformitate cu obligatiile noastre legale pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal sunt protejate in mod adecvat, indiferent de statul in care sunt transferate. Aceste sisteme de protectie pot include obtinerea unor asigurari contractuale de la orice terta parte care are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal cu privire la faptul ca aceste date vor fi protejate prin standarde cel putin echivalente cu cele care protejeaza datele dumneavoastra cu caracter personal de pe teritoriul SEE. Daca doriti sa aflati mai multe despre modul in care Mega Auto asigura protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal transferate in afara SEE, va rugam sa contactati office@luxuryhybridcars.eu
 
Care sunt datele cu caracter personal pe care noi le vom utiliza? 


Mega Auto colecteaza datele cu caracter personal prin intermediul departamentelor sale relevante (exemplu: departamentul de resurse umane, departamentul de achizitii), prin intermediul website-ului www.megaauto.ro, prin intermediul retelei de dealeri si prin intermediul unor contractanti terti (acestia din urma actionand in calitate de imputerniciti ai operatorului Mega Auto sau, in anumite situatii de operatori asociati, cum este cazul societatilor comerciale bancare, societati de prestari servicii medicale sau de intermediere a angajarii/recrutarii sau intermediere prestare munca in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare):


•    la angajare: in ceea ce priveste angajatii sau candidatii pe posturile disponibile, unele date cu caracter personal pe care le procesam vor proveni de la angajatii sau potentialii angajati inclusiv prin intermediul unor platforme de recrutare cu care Mega Auto are incheiate contracte specifice. De asemenea, contextul recrutarii, ele pot proveni de la terti, precum angajatori anteriori care ofera referinte, o agentie de recrutare sau un furnizor de verificari de fond, daca este utilizat. In ceea ce priveste personalul temporar si contractantii, datele cu caracter personal vor proveni adesea de la acei angajati sau de la agentia sau contractantul acelor angajati.
•    atunci cand completati formulare aferente cumpararii sau testarii de produse si servicii Mega Auto sau cand folositi produsele Mega Auto: (de exemplu, daca va inregistrati pentru un cont Mega Auto sau solicitati un drive test sau folositi un produs Mega Auto cu conectivitate la internet, inclusiv autovehicule, aplicatii mobile)
•    automat, prin utilizarea modulelor cookie si tehnologii similare pe website-ul www.megaauto.ro sau in cadrul produselor Mega Auto atunci cand acestea prezinta conectivitate la internet (acestea din urma venind insotite de politici de confidentialitate dedicate redactate si implementate in conformitate cu prevederile legale in vigoare dar si instructiuni de folosire dedicate si transparente). Puteti afla mai multe in acest sens din Politica de cookie si politicile de confidentialitate specifice anumitor produse Mega Auto cu conectivitate la internet.
 
Cu referire la website-ul www.megaauto.ro, acesta va permite sa furnizati informatii cu caracter personal, inclusiv:
•    numele dumneavoastra si datele de contact (cum ar fi adresa, numarul/numerele de telefon si adresa de e-mail) si informatii privind activitatea dumneavoastra sau angajatorul dumneavoastra daca vizitati website-ul in scop comercial;
•    cu referire la vehiculul dumneavoastra: informatii cu privire la vehiculul dumneavoastra (inclusiv numarul de inmatriculare al vehiculului („VIN“), numarul de inregistrare al vehiculului, modelul, vechimea si kilometrajul);
•    produsele si serviciile de care sunteti interesat; 
•    preferintele dumneavoastra de contact si marketing.
In plus, noi:
•    colectam datele dumneavoastra cu caracter personal daca ne contactati utilizand informatiile disponibile pe website (de exemplu, vom pastra o evidenta a informatiilor pe care ni le furnizati cand ne scrieti sau contactati centrele noastre de servicii pentru clienti); 
•    atunci cand este permis de lege, putem combina informatiile pe care le detinem cu informatiile despre dumneavoastra sau interesele dumneavoastra, situatia social-economica si social-demografica, identificatorii online si datele actuale de contact colectate de terte parti, cum ar fi agentii de marketing , dar doar cand respectivele parti au acordul dumneavoastra in acest sens.


Cand duceti vehiculul la verificare sau reparare noi vom colecta informatii de diagnosticare cu privire la vehicul si vom pastra evidenta manoperei executate si pieselor furnizate. 

 

Cum utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal?


Noi utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le colectam de pe website pentru:
•    indeplinirea solicitarilor dumneavoastra (pentru a va permite sa rezervati un test drive sau sa solicitati brosuri ale vehiculelor);
•    gestionarea si imbunatatirea activitatii noastre si relatiei noastre cu dumneavoastra;
•    rezolvarea nelamuririlor dumneavoastra cu privire la produsele si serviciile Mega Auto;
•    realizarea cercetarilor specifice de piata si cu privire la serviciul prestat;
•    a va trimite materiale de marketing conforme cu preferintele dumneavoastra de comunicare, in conformitate cu prevederile legale;
•    a respecta responsabilitatile noastre legale, contractuale (fata de contractori directi sau indirecti si/sau fata de angajatii nostri indiferent de forma de angajare) si de reglementare, pentru a raspunde procedurilor juridice sau solicitarilor de informatii emise de autoritatile de stat sau alte terte parti, pentru a preveni si detecta infractiunile si frauda sau pentru a proteja drepturile dumneavoastra sau ale altor persoane; si
•    operarea website-ului pentru a intelege modul in care website-lu este utilizat astfel incat sa il putem optimiza.


Cu respectarea prevederilor legale sub aspectul temeiurilor justificatoare ale prelucrarilor, putem combina si analiza prin procese de decizie automate datele dumneavoastra cu caracter personal pentru:
•    a ne ajuta sa intelegem, dezvoltam si imbunatatim produsele, procesele, serviciile si strategiile noastre de marketing;
•    a personaliza produsele si serviciile noastre destinate dumneavoastra;
•    a intelege mai bine clientii; 
•    a gestiona si imbunatati relatia noastra cu dumneavoastra;


Aici putem include, de exemplu, informarea asupra strategiei noastre de distributie, evaluarea eficientei serviciului nostru de marketing si de relatii cu clientii, realizarea analizelor de piata si identificarea produselor sau serviciilor care pot fi de interes pentru dumneavoastra si contactarea dumneavoastra pentru a va anunta despre respectivele produse si servicii.

 

In anumite cazuri limitate, deciziile automate pot avea efecte legale sau similare in ceea ce va priveste. Vom implementa astfel de decizii automate in ceea ce va priveste in urmatoarele cazuri:
•    deciziile sunt necesare in scopul demararii, derularii, suspendarii si/sau incetarii relatiei contractuale cu dumneavoastra;
•    deciziile sunt autorizate si intemeiate legal,
•    atunci cand va dati acordul cu privire la procese automate de decizie.


Ne puteti contacta pentru cererea de informatii in legatura cu procesele automate de decizie si, in conformitate cu legea, in anumite circumstante, puteti obiecta in legatura cu folosirea proceselor automate. 

 

Am dori sa ne asiguram ca toate comunicarile pe care vi le trimitem si interactiunile noastre cu dumneavoastra sunt cat de relevante posibil pentru dumneavoastra. Astfel, uneori, noi putem utiliza informatiile despre dumneavoastra pe care le colectam de la terte parti pentru a ne ajuta sa determinam ce produse si servicii Mega Auto v-ar putea interesa. De exemplu, furnizorii de servicii de tip analytics si de publicitate pot analiza informatiile pe care le colecteaza din surse online sau din alte surse pentru a ni le putea furniza noua in legatura cu interesele dumneavoastra sau in legatura cu date demografice relative la dumneavoastra – cum ar fi limitele de varsta in care va incadrati si/sau tipurile de produse care v-ar interesa, cu respectarea prevederilor legale aplicabile. Apoi, va putem trimite informatii despre respectivele produse si servicii in functie de preferintele dumneavoastra de comunicare si putem utiliza datele de care dispunem cu privire la dumneavoastra pentru a informa centrele noastre de servicii pentru clienti in cazul in care luati legatura cu acestea. De asemenea, putem colabora cu terte parti pentru a va prezenta materiale publicitare personalizate pe platformele de social media sau, daca v-ati dat acordul pentru utilizarea modulelor cookie cand navigati pe internet/vizitati alte website-uri (pentru informatii suplimentare, va rugam sa consultati ghidul modulelor cookie al Mega Auto). Puteti afla cum puteti renunta sa mai primiti materiale de marketing din partea noastra din sectiunea „Drepturile dumneavoastra“ de mai jos.

 

Daca nu doriti ca noi sa obtinem informatii despre dumneavoastra de la terte parti pentru scopurile descrise in acest paragraf, va rugam sa contactati office@luxuryhybridcars.eu


Noi pastram datele dumneavoastra cu caracter personal in format identificabil cat timp este necesar in mod rezonabil pentru indeplinirea scopurilor pentru care datele au fost colectate si pentru respectarea obligatiilor noastre legale. In general, aceasta inseamna pastrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal atata timp cat una dintre urmatoarele situatii se aplica:
•    datele dumneavoastra cu caracter personal sunt necesare in mod rezonabil pentru a va furniza serviciile solicitate conform obligatiilor contractuale, temeiurilor legale si intereselor legitime aplicabile;
•    datele dumneavoastra cu caracter personal sunt necesare in mod rezonabil pentru a proteja si apara drepturile noastre sau proprietatea noastra (aceasta se face, de obicei, pe durata de timp relevanta cu limitare legala de la caz la caz); 
•    legile sau regulamentele aplicabile prevad obligatia noastra de a pastra datele dumneavoastra cu caracter personal.

 

Ce temeiuri legale justifica utilizarea de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal? 

 

Exista diferite temeiuri legale pe care ne bazam in utilizarea datelor cu caracter personal si vom colecta si utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:
•    in cazul in care utilizarea de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea unui contract sau a unor contracte la care dumneavoastra sunteti parte sau pentru a lua masurile pe care le-ati solicitat pentru semnarea unui contract. Aceste contracte pot include conditii in care dumneavoastra va inscrieti la un concurs sau acordurile pe care le incheiati pentru produse de service, de exemplu;
•    in cazul in care utilizarea de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal se incadreaza in interesele noastre legitime sau cele ale organizatiilor cu care am impartasit datele dumneavoastra cu caracter personal, asigurandu-ne ca aceste date si drepturile dumneavoastra aferente acestor informatii sunt protejate. De exemplu, ne putem baza pe acest temei legal daca noi si/sau companiile din cadrul grupului Mega Auto – ATI Motors Holding utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru: a intelege si imbunatati produsele, serviciile si/sau strategiile de marketing ale noastre (sau ale lor); in scopuri de cercetare; pentru gestionarea si imbunatatirea relatiei noastre cu dumneavoastra si in scopuri administrative; pentru a ne ajuta sa stabilim ce informatii, produse si servicii sunt furnizate si utilizate in conformitate cu legea si termenii si conditiile care se aplica acestora; si in cazul in care este necesara protejam sau aparam drepturile si proprietatea noastra sau a altor persoane, sau sa detectam, prevenim sau sa rezolvam in alt mod problemele de frauda, securitate, siguranta sau confidentialitate;
•    in cazul in care consideram ca este necesar sa utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal pentru a respecta obligatii legale sau reglementare care ne revin;
•    in situatii limitate cand consideram ca este necesar sa protejam siguranta cuiva sau interesele esentiale; 
in cazul in care avem consimtamantul dumneavoastra. Ne vom baza pe consimtamantul dumneavoastra, de exemplu, pentru colectarea informatiilor de natura tehnica cum ar fi date din modulele cookie si tehnologii similare si pentru utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal pentru comunicarile de marketing cu dumneavoastra prin e-mail si mesaje text. In situatia in care ne bazam pe aprobarea dumneavoastra pentru a utiliza datele cu caracter personal, atunci aveti dreptul sa retrageti respectivul consimtamant oricand. Pentru detalii suplimentare, va rugam sa consultati sectiunea „drepturile dumneavoastra“ din pagina „Nota legala”.

 

Drepturile dumneavoastra 

 

Aveti dreptul de a afla ce informatii detinem despre dumneavoastra si in ce scopuri le detinem, precum si sa accesati respectivele informatii si sa operati corecturi, daca este cazul. De asemenea, in unele situatii aveti dreptul de a obiecta la utilizarea de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal sau de a solicita ca datele cu caracter personal sa va fie furnizate intr-un format electronic uzual, astfel incat sa le puteti transmite si altor organizatii. 

 

In cazul in care v-ati dat consimtamantul pentru utilizarea de catre noi a datelor cu caracter personal , va puteti retrage acordul acesta oricand. In aceasta situatie, va rugam sa contactati office@luxuryhybridcars.eu sau contactati distribuitorul autorizat caruia consimtamantul i-a fost acordat de catre dumneavoastra. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea procesarii datelor anterior momentului retragerii consimtamantului. 

 

Noi vom depune toate eforturile practice pentru a va respecta dorintele. Cu toate acestea, o anumita legislatie, in special cea referitoare la probleme de siguranta sau reglementari financiare in legatura cu care IFN are detalii (de ex. in cazul relatiilor cu IFN) pot impiedica acest lucru. 

 

Daca ati optat sa primiti comunicari de marketing de la Mega Auto si/sau IFN, va puteti razgandi oricand. Retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea procesarii datelor anterior momentului retragerii consimtamantului. Daca doriti sa incetati sa mai primiti comunicari de marketing de la Mega Auto, va rugam sa scrieti la office@luxuryhybridcars.eu sau la adresa: Mega Auto, adresa: DN 28, Iasi - Tg. Frumos, Km 10 Romania Iasi

 

Daca doriti sa incetati sa mai primiti comunicari de marketing de la IFN, va rugam sa contactati IFN, folosind website-urile acestora.

 

Daca aveti intrebari sau probleme de comunicat in legatura cu utilizarea de catre Mega Auto a datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa accesati informatiile detinute de Mega Auto despre dumneavoastra sau sa va exercitati alte drepturi aferente datelor dumneavoastra cu caracter personal, va rugam sa contactati Mega Auto.

 

Daca aveti intrebari sau probleme de comunicat in legatura cu utilizarea de catre IFN a datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa accesati informatiile detinute de IFN despre dumneavoastra sau sa va exercitati alte drepturi IFN folosind informatiile oferite de website-urile acestora. 

 

Daca doriti sa depuneti o reclamatie cu privire la modul in care Mega Auto au IFN utilizeaza datele dumneavoastra cu caracter personal, speram ca initial ne veti contacta pe noi sau IFN. Cu toate acestea, puteti depune o reclamatie si la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, aceasta fiind autoritatea care apara drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal in Romania. 

 

Nu in ultimul rand, in masura in care subiectii datelor doresc sa afle mai multe informatii despre modul in care Mega Auto protejeaza informatiile la transferul lor in afara SEE si UE sau pentru a obtine un document care descrie masurile de siguranta pe care le aplicam pentru protejarea informatiilor personale la transferul lor, persoanele fizice sunt rugate contacteze office@luxuryhybridcars.eu.


Pe scurt, referitor la drepturile dumneavoastra: 


Aveti dreptul de a afla ce informatii detinem despre dumneavoastra si in ce scopuri le detinem, precum si sa accesati respectivele informatii si sa operati corecturi, daca este cazul. De asemenea, in unele situatii, aveti dreptul de a obiecta la utilizarea de catre noi a informatiilor dumneavoastra personale sau de a solicita ca informatiile personale sa va fie furnizate intr-un format electronic uzual astfel incat sa le puteti transmite si altor organizatii (situatie cunoscuta in mod curent ca si dreptul la „portabilitatea datelor“).


In cazul in care v-ati dat consimtamantul pentru utilizarea de catre noi si/sau Mega Auto a informatiilor personale, avand dreptul sa va retrage acordul acesta oricand.


Daca aveti intrebari sau probleme de comunicat in legatura cu utilizarea de catre noi a informatiilor dumneavoastra personale sau daca doriti sa accesati informatiile detinute de Mega Auto despre dumneavoastra sau sa va exercitati alte drepturi aferente drepturilor dumneavoastra vizavi de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal de catre Mega Auto/terte va rugam sa ne contactati la office@luxuryhybridcars.eu sau la:
Probleme de confidentialitate legate de date cu caracter personal prelucrate de Mega Auto, adresa: DN 28, Iasi - Tg. Frumos, Km 10 Romania Iasi


Daca aveti intrebari sau probleme de comunicat in legatura cu utilizarea de catre Mega Auto a datelor dumneavoastra cu caracter personal sau daca doriti sa accesati informatiile detinute de Mega Auto despre dumneavoastra sau sa va exercitati alte drepturi aferente datelor dumneavoastra cu caracter, va rugam sa contactati Mega Auto, adresa: DN 28, Iasi - Tg. Frumos, Km 10 Romania Iasi

 

Daca doriti sa depuneti o reclamatie cu privire la modul in care se utilizeaza datele dumneavoastra cu caracter personal, speram ca initial ne veti contacta pe noi. Cu toate acestea, puteti depune o reclamatie si la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, aceasta fiind autoritatea care apara drepturile legate de prelucrarea datelor cu caracter personal in Romania. 


Website-urile noastre si retelele sociale


Website-ul poate contine link-uri catre alte website-uri care nu se afla sub controlul nostru si nu fac obiectul prezentei politici. Daca accesati alte website-uri utilizand link-urile furnizate, operatorii respectivelor website-uri pot colecta informatii de la dumneavoastra care apoi vor fi utilizate de acestia in conformitate cu politicile lor de confidentialitate, care pot fi diferite de a noastra. 


Cititi intotdeauna cu atentie politica de confidentialitate a oricarui website pe care il accesati sau a oricarei retele de socializare pe care dati share informatiilor, pentru a putea intelege practicile de confidentialitate aplicate. 

 

Actualizarile prezentei politici de confidentialitate


Este posibil sa modificam periodic prezenta politica. Daca operam modificari substantiale sau semnificative in modul in care dorim sa utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal, va vom comunica printr-o notificare vizibila pe website sau contactandu-va direct. Daca nu sunteti de acord cu respectivele modificari, va rugam sa nu continuati sa utilizati website-ul. 


Repararea, diagnosticarea si verificarea vehiculului dumneavoastra


La fabricarea vehiculului dumneavoastra acesta a primit un numar unic (numarul de identificare al vehiculului sau VIN). In baza VIN putem determina anumite informatii despre vehicul, inclusiv modelul, vechimea, softul utilizat, specificatiile tehnice. 

 

Pentru diagnosticarea, analiza, repararea sau verificarea vehiculului dumneavoastra, tehnicienii implicati va trebui sa obtina VIN si anumite informatii de diagnosticare si informatii despre situatia curenta a vehiculului (de exemplu, ce versiuni de soft utilizeaza, kilometrajul, etc.). 

 

Informatiile vor fi transferate unui sistem rulat de Mega Auto, astfel incat tehnicienii care lucreaza la vehiculul dumneavoastra sa dispuna de informatii despre reparatiile, mentenanta si diagnosticarea specifice vehiculului (cum ar fi diagramele de cablaj si actualizarile softului vehiculului) si informatii despre orice lucrari din trecut efectuate asupra vehiculului dumneavoastra, pentru a-i asista la diagnosticare, reparare si/sau verificare astfel incat sa poata pastra evidente. 

 

Pentru a asigura existenta unei evidente de diagnosticare exhaustive a vehiculului dumneavoastra, informatiile privind lucrarile efectuate asupra vehiculului la verificare sau reparare vor fi corelate cu VIN-lu vehiculului. Acesta va fi transferat sistemului si stocat astfel incat Mega Auto (sau orice terte parti autorizate de Mega Auto sa utilizeze astfel sistemul) sa poata pune informatiile despre reparatiile sau verificarile din trecut la dispozitia oricarui dealer sau atelier de depanare de oriunde din lume si care trebuie sa va repare sau verifice vehiculul. 

 

Informatiile detinute in sistem sunt utilizate de Mega Auto si pentru a permite diagnosticarea, repararea vehiculului, gestionarea si administrarea garantiilor si produselor si serviciilor similare in scopurile de siguranta a produselor, cercetare si dezvoltare si pentru a permite companiei Mega Auto sa isi respecte obligatiile legale. 

 

Pe langa transferurile de informatii descrise anterior, Mega Auto poate transmite aceste informatii si:
•    companiilor din grupul Mega Auto – ATI Motors Holding in scopuri de cercetare si dezvoltare si analize; 
•    companiilor din cadrul grupului Mega Auto – ATI Motors Holding si/sau tertelor parti in cazul in care consideram necesar pentru respectarea unei obligatii legale sau de reglementare sau pentru a proteja in alt mod drepturile noastre, drepturile altor companii din cadrul grupului Mega Auto – ATI Motors Holding sau drepturile oricarei terte parti.
 

Dat fiind caracterul global al sistemului informatic si de afaceri, informatiile VIN sunt transferate in state din afara spatiului economic european de catre Mega Auto.

Dat fiind ca aceste informatii sunt sub forma unui jurnal oficial despre vehiculul dumneavoastra, le retinem timp de 20 de ani. 

Daca aveti intrebari sau doriti sa accesati informatiile detinute de noi despre VIN in sistem sau sa va exercitati oricare din drepturile de care dispuneti in legatura cu datele cu caracter personal, va rugam sa scrieti: 

Probleme de confidentialitate
Mega Auto, adresa: DN 28, Iasi - Tg. Frumos, Km 10 Romania Iasi

Sau sa trimiteti un e-mail la: office@luxuryhybridcars.eu

 

Ce sunt cookies?


Exista o tehnologie numita “cookies”, care poate fi folosita pentru a va furniza informatii adaptate de pe un site web. O cookie este o serie de date, un fisier care nu este altceva decat un o linie de text pe care un site web il poate trimite browser-ului dumneavoastra, care la randul sau il poate stoca in sistemul dumneavoastra. Unele pagini Mega Auto utilizeaza cookies in scopul de a va oferi servicii mai complete cand ne revizitati site-ul. De exemplu, o cookie v-ar putea ajuta sa evitati reintroducerea datelor deja furnizate catre noi. 

 

Va puteti seta browser-lu pentru a va notifica ori de cate ori primiti o cookie, dandu-vi-se posibilitatea sa decideti daca o acceptati sau nu. 

 

Cum se sterg cookies? 

 

Puteti sterge cu usurinta orice cookie instalata in folderul cookie al browser-ului dumneavoastra. De exemplu, daca utilizati Microsoft Internet Explorer:
Deschideti „Windows Explorer”
Click pe butonul „Search” din bara de instrumente
Tastati „cookie” in fereastra de cautare „Folders and Files”
Selectati „My Computer” in casuta „Look in”
Click pe „Search now”
Dublu click pe folderele gasite
„Select” orice fisier cookie
Tastati butonul „Delete” de pe tastatura


Daca nu utilizati Microsoft Windows Explorer , puteti selecta „cookies’’ din functia „Help” pentru informatii despre unde sa gasiti folderul cookie. 

 

Scoaterea din functiune si repunerea in functiune a cookies 

 

Puteti accepta ori refuza cookies modificand setarile browser-ului dumneavoastra. Totusi, este posibil sa nu puteti utiliza toate aplicatiile interactive de pe site-ul nostru daca cookies sunt dezinstalate. In caz ca doriti sa fiti avertizat inainte de acceptarea unei cookie pe hard-disk-lu dumneavoastra, urmati instructiunile de mai jos: 

 

In Internet Explorer 6.0: 

Mergeti in meniul „Tools”
Click pe „Internet Options”
Click pe „Privacy Tab”
Mutati cursorul pentru a alege setarile preferate
Click pe „OK”
Mergeti in lista dumneavoastra cookies
Stergeti toate fisierele pe care le aveti acolo, astfel se vor sterge toate cookies
O data sterse aceste fisiere, nu veti mai avea cookies si browserul dumneavoastra nu va mai trimite sau primi noi cookies. 

 

In Internet Explorer 7.0: 

Iesiti din Internet Explorer 7, apoi iesiti din orice aplicatie Microsoft Windows Explorer
Click „Start”, click „Run”, tastati „inetcpl.cpl” apoi apasati ENTER
Pe tab-ul general, click „Delete” sub Browsing History in casuta de dialog Internet Properties
In casuta de dialog Browsing History, click „Delete Cookies”
In casuta de dialog Delete Cookies, click „Yes”.

 

In Internet Explorer 8.0: 

Click „Safety” in bara Command
Selecteaza „Delete Browsing History”
Selecteaza optiunea pentru cookies si click „Delete”

 

Alternativ, noua aplicatie de navigare specifica Internet Explorer 8, InPrivate, permite utilizatorilor sa navigheze pe internet fara a inregistra informatii de pe site-urile vizitate (inclusiv cookies). Pentru utilizarea modulului In Private:
Click „Safety” in bara Command
Selectati „InPrivate Browsing”

 

Daca utilizati o versiune mai veche a Internet Explorer care nu este mentionata aici, va rugam vizitati site-ul Microsoft pentru a descarca o versiune mai noua. 

 

In Mozilla Firefox: 

Click pe „Tools”, apoi pe „Options” (sau pe „Edit | Preferences” pe Linux)
Selectati „Privacy”
In panoul cookies, click pe „Show Cookies”
Pentru a sterge singura cookie, dati click pe intrarea din lista si pe butonul „Remove Cookie”
Pentru a sterge toate cookies, dati click pe butonul „Remove All Cookies”. 

 

In Google Chrome: 

Click pe meniul „Tools” si selectati „Options”
Click pe tab-ul „Under the Hood” si instalati sectiunea „Security”
In sectiunea „Cookie settings”, click pe butonul „Show cookies”
Selectati „Remove all” pentru a sterge toate cookies din lista (alternativ, puteti sterge toate cookies create intr-o anumita perioada de timp prin selectarea optiunii „Clear browsing data” din meniul Tools).
Pentru a sterge o anumita cookie, nu trebuie decat sa selectati site-ul web care alege cookie din lista si sa click „Remove” sau butonul Close la terminare. 

 

In Safari: 

Alegeti „Preferences” din meniul Safari
Selectati icon-ul „Security”
Apasati butonul „Show Cookies”
Selectati cookies pe care doriti sa le stergeti din lista
Apasati butonul Delete. 


Cum modific informatiile mele personale? 

 

Profilul dumneavoastra de consumator poate fi utilizat si pentru a personaliza elementele si modul de afisare ale paginilor, pentru a corespunde preferintelor si setarilor dumneavoastra.


In alte cazuri, aveti la dispozitie solutia de a anula participarea la serviciul respectiv. In orice alte cazuri in care vi se solicita actualizarea informatiilor personale, va rugam sa urmati instructiunile primite.


Alternativ, puteti trimite solicitarea de modificare prin posta la adresa Mega Auto, DN 28, Iasi - Tg. Frumos, Km 10 Romania Iasi

 

Ce imi puteti spune despre securitatea site-ului si a internetului? 

 

Internetul nu este un mediu sigur si ar trebui sa fiti intotdeauna prevazatori cu privire la informatiile pe care le transmiteti online.


Informatiile personale colectate de catre site-ul Mega Auto sunt stocate in medii securizate, la care publicul nu are acces. In anumite cazuri, cum ar fi cel al transmiterii numerelor de carduri bancare, informatiile personale sunt incriptate inainte de efectuarea tranzactiei, folosind tehnologii de securitate specifice. 

 

Ce optiuni am la dispozitie, daca ma inregistrez? 

 

Daca decideti sa va inregistrati, veti putea decide ce fel de informatii doriti sa primiti din partea Mega Auto. Daca nu doriti ca Mega Auto sa va comunice alte oferte cu privire la produsele, evenimente, programe ori Mega Auto, puteti selecta optiunea adecvata.


Ofertele pot fi trimise prin posta, posta electronica, telefon sau orice alte mijloace adecvate. 

 

Ce se intampla daca nu ma inregistrez? 

 

Daca optati sa nu va inregistrati sau sa nu furnizati informatii personale, veti putea, in general, sa folositi cea mai mare parte a functionalitatilor site-ului Mega Auto. Nu veti putea, insa, sa accesati sectiunile care presupun inregistrare.


Chiar si in cazul in care nu va inregistrati, este posibil sa colectam informatii anonime despre modul in care utilizati site-ul. Aceste informatii nu pot fi folosite pentru a va identifica, dar pot fi utile pentru activitatile noastre de marketing si pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim. 

 

In ce conditii e posibil ca aceasta Politica de Confidentialitate sa nu se aplice? 

 

Pe langa trimiterea de informatii personale direct catre site-ul Mega Auto, este posibil de asemenea sa trimiteti informatii personale prin conversatii electronice in direct (Chat), schimburi de mesaje electronice ori postari pe forumuri de discutii care va sunt puse la dispozitie pe site-ul Mega Auto. Politica de Confidentialitate nu acopera acest mod de transferare a informatiilor cu caracter personal. Trebuie sa fiti precauti inainte de a distribui informatii personale in modurile enumerate mai sus. 

 

Cum pot lua legatura cu Mega Auto? 

 

Pentru orice fel de intrebari ori comentarii cu privire la Politica noastra de confidentialitate, puteti lua legatura cu noi office@luxuryhybridcars.eu sau: Mega Auto, DN 28, Iasi - Tg. Frumos, Km 10 Romania Iasi