Primavara aceasta Lexus iti amplifica bataile inimii prin lansarea unei campanii

Luxury Hybrid Cars este unicul showroom dedicat tehnologiei hybride din Romania, cu sediul in complexul Palas, care are o abordare ospitaliera, bazata pe arta OMOTHENASHI, unde clientii sunt tratati ca si oaspeti cu ca si oportunitati.


Dar ca pe o oportunitate foarte mare trebuie tratata tombola senzationala anuntata de Luxury Hybrid Cars in luna martie, pentru achizitia unui SUV Lexus, NX sau RX. 
In aceste conditii, toate comenzile plasate in luna Martie pentru unul dintre modelele Lexus NX sau RX, cu un avans de minim 25% si un discount oferit de maxim 7%, sunt eligibile pentru tragerea la sorti (cate una pentru fiecare model in parte) din data de 2 Aprilie 2016.


Castigatorii vor conduce masina fara a plati nici o rata pana la sfarsitul anului 2016, singurele cheltuieli fiind cele de intretinere a masinii. Pana in momentul in care sa va face livrarea masinilor achizitionate, castigatorilor le va fi pusa la dispozitie o masina de curtoazie.  

 
Mai mult decat atat, pretul pe care il vor plati castigatorii pentru masinile achizitionate, la finalul anului 2016, va fi cu aproximativ 30% mai mic decat cel tranzationat in luna martie.


Mentionam mai jos cateva dintre caracteristicile modelelor SUV carora se adreseaza Tombola Martisorului: 
•    Lexus NX, primul SUV compact hibrid din lume, cu Remote touch interface (Sistem de control la distanță a sistemelor de bord prin touch pad) , motorizare hibrid-integral, sistem audio Mark Levinson® Premium Surround cu 7.1 canale cu 14 difuzoare, pachet Lexus Safety Sense  (Pre-Crash Sistem, Lane Keeping Assist, Blind Spot Monitor, Adaptive Cruise Control, Automatic High Beam, Rear Cross Traffic Alert), faruri cu tehnologie LED, incarcator Wireless pentru telefon, Panoramic View Monitor, Suspensie Adaptiv Variabila. Pret incepand de la 35,583 euro fara TVA , costuri de intretinere reduse, impozitare redusa cu 95%, taxa de prima inmatriculare 0.
•    Lexus RX, primul SUV hibrid din lume si cel mai bine vandut model din gama Lexus, cu motorizare hibrid-integral, sistem audio Mark Levinson® Premium Surround cu 7.1 canale cu 14 difuzoare, 5 stele Euro NCAP, faruri cu tehnologie LED, incarcator Wireless pentru telefon, pachet Lexus Safety Sense Plus (Pre-Crash Sistem, Pedestrian Detection, Advance Lane Keeping Assist, Automatic High Beam, Adaptive Cruise Control, Road Sign Assist, 10 Airbaguri, Blind Spot Monitor, Rear Cross Traffic Alert, Adaptive High-Beam), Panoramic View Monitor, Suspensie Adaptiv Variabila. Pret incepand de la 51,625 euro fara TVA, costuri de intretinere reduse, impozitare redusa cu 95%, taxa de prima inmatriculare 0

(Sursa: www.ziaruldeiasi.ro)